Over ons

Schildersbedrijf van der Gugten is een familiebedrijf dat haar oorsprong heeft in 1830. Begonnen als heuse dorpsschilder is Van der Gugten door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf, dat actief is voor de particuliere markt, aannemers, overheidsinstellingen en gemeenten. Zes generaties verder staat vakwerk nog steeds hoog in het vaandel. Evenals klantvriendelijkheid, persoonlijk advies, garantie en service.

Historisch weetje

In 1926 zijn wij naar Barendrecht verhuisd. Onze eerste klant daar liet zijn kamer door ons opknappen voor een bedrag van 39 gulden en 17 cent. Dat lijkt weinig, maar in die tijd was dat een heel bedrag. Destijds bestonden onze werkzaamheden voornamelijk uit het bijwerken van alles in en rond het huis. Ook knapten we koetsen op. Voor een kwartje!

Onze werkwijze

Heeft u binnen- of buitenwerk dat u wilt laten schilderen? Wanden die u wilt laten behangen of sauzen? Of wilt u glas laten zetten? Neem dan contact met ons op. Wij komen binnen 3 dagen bij u langs om het werk op te nemen en uw wensen te bespreken. Na de bezichtiging valt de gespecificeerde offerte binnen 14 dagen bij u in de bus. De werkzaamheden kunnen desgewenst per onderdeel worden uitgevoerd.